Algemeen

Ons huis biedt aan maximaal 8 personen de mogelijkheid te verblijven. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van ons huis is het per vertrek beschreven.

Slaapkamers

Op de eerste verdieping is een slaapkamer met tweepersoonsbed en op de begane grond een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In beide slaapkamers is royale kast- en bergruimte beschikbaar en is het in de zomer heerlijk koel slapen met airconditioning (of in de winter met verwarming). De bank in de woonkamer is eenvoudig in een slaapbank te veranderen en geschikt voor twee volwassenen. De tweede bank op de vide is wat kleiner en ideaal voor één of twee kinderen.

Woonkamer

De woonkamer is van alle gemakken voorzien. Er staat een grote bank en de open haard is een heerlijk plekje om ’s avonds met een glaasje wijn te zitten. Natuurlijk is er een TV met zowel kabel- als satellietontvangst. Via de satelliet is het mogelijk op de hoogte te blijven van de hoogtepunten op TV in Nederland en België door de ontvangst van BVN. Mocht de TV geen uitkomst bieden dan staat er een collectie films op DVD of is het mogelijk naar de radio te luisteren of een CD af te spelen (zelf mee te brengen).

Keuken

De keuken is een plek waar goed gekookt kan worden. We koken elektrisch (4 pitten). Er is een oven, maar ook aan overige apparatuur is gedacht zoals een koelkast/vriezer, vaatwasser en wasmachine. Daarnaast is de keuken volledig uitgerust met borden, bestek, glazen, pannen enz. Om het af te maken is er een koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en zelfs een frappémachine. In de keuken staat een eettafel die, naar gelang de grootte van het gezelschap of de hoeveelheid gerechten op tafel, eenvoudig te vergroten is. Er zijn zes stoelen en twee krukjes.

Badkamers

Het huis heeft twee badkamers; op de eerste verdieping heeft de badkamer een bad, waarin ook gedoucht kan worden. Daarnaast  is er een wastafel en een toilet. Op de begane grond heeft de badkamer een douche, wastafel en toilet.

Comfort

In huis is een aircosysteem aanwezig. Zowel in de woonkamer als in de twee slaapkamers, zijn airco-units geïnstalleerd.. Een verblijf in de winter is ook mogelijk; er is centrale verwarming en een open haard. In ons huis is draadloos internet (WiFi) aanwezig. We hebben getracht het huis zo milieuvriendelijk mogelijk in te richten. Het warme water wordt verwarmd door de zonnepanelen en de verlichting is zowel binnen als buiten met LED-lampen. Tijdens het verblijf verzorgen we twee keer per week de schoonmaak in ons huis. Buiten wordt het zwembad wekelijks gecontroleerd en schoongemaakt en ook de tuin wordt wekelijks onderhouden.

Kindvriendelijk

Het huis is geschikt voor (kleine) kinderen. Er is een baby-/peuterbedje en een kinderstoel. Het zwembad heeft een afgescheiden gedeelte voor kleine kinderen.